Isztambul robbantás

Nem tudni magyar áldozatról vagy sérültről A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján. 7 hours agoBeismerte tettét az isztambuli robbantás elkövetője.


V3efav5mnbwiqm

Eddig 23329 alkalommal nézték meg.

. 1 day agoRobbanás történt Isztambulban többen meghaltak. 22 hours agoHalálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

A török hatóságok több gyanúsítottat letartóztattak a. Kapcsolódó cikkek a témában. Több halálos áldozata és sérültje van.

A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt. 1 day agoAhogy korábban megírtuk robbanás történt vasárnap délután Isztambul belvárosában egyelőre tisztázatlan okból. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni.

1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon a detonációnak halottja és sebesültjei is vannak írta Ali. 1 day agoRobbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek. 11 hours agoVasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

Sok halott és sérült. 1 day agoCikkünk frissül. 9 hours agoRendőr j igazít el egy korábbi robbanás helyszínéről távozó nőket Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon 2022.

A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta. A rendőrség még vizsgálja a detonáció körülményeit de feltehetően. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera.

1 day agoRobbantás Isztambul belvárosában. Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás. 1 day agoIsztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez köthető közölte hétfő hajnalban Süleyman Soylu török belügyminiszter a detonáció helyszínén újságírókkal. Kövesse az Indexet Facebookon is. 1 day agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

A detonáció legalább 6 embert megölt és 53-at. 1 day agoPortfolio 2022. Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába.

14 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez. 1 day agoTöbben megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül. 14 hours agoRajta kívül 21 másik embert is elfogtak.

8 hours agoA vasárnapi merényletben 6 ember meghalt és legalább 81-en megsebesültek közülük ketten súlyos állapotban vannak. Hírek szerint a török. Isztambuli robbantás érkeznek a rendőrök.

A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81.

Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját. Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi.


U8tl8qy9rguzbm


Iht9kjbywc63om


3qvhkhkhh6tycm


Vuomu5y0phkdnm


1vvndlj Ljvgpm


Pvwwgr0urdef M


Eaxfa4mhb0azym


Yrgfmc9bi4jy8m


E5j3u4de4ibtbm


Ndonantiejnuim


Robbantas Isztambulban A Besiktas Stadionnal 15 Halott Ripost


Got J9k6kbykym


Yzujhcdohzsewm


Yleu Dnnofxvfm


Tiz Halalos Aldozata Van Az Ujabb Isztambuli Robbanasnak A Tobbseguk Nemet Turista


3stuyxn0ticu M


12bhsnzgdobdsm


Dsnfg Mj Hfywm


Jyuzqycbs6ubpm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel